Taśmy tnące do mięsa

Maksymalna wydajność cięcia świeżego i mrożonego mięsa. Taśmy tnące firmy Dudr Saw wyróżniają się szybkością cięcia, zmienną wysokością zębów i wąskim rzazem, który zmniejsza ilość odpadów podczas użytkowania. Zęby są bardzo twarde, a ostrza wytrzymałe, co doceniane jest na przykład podczas podziału tuszy i półtuszy lub cięcia mięsa z kośćmi. Nasze taśmy tnące nadają się do wszystkich rodzajów mięs, dzięki czemu znajdują szerokie zastosowanie w rzeźniach i masarniach. Można tu wybierać spośród kilku szerokości i podziałek. Taśmy tnące są zgrzewane na wymiar zgodnie z potrzebami naszych klientów. Jakość zgrzewu jest gwarantowana. Poniżej można zapoznać się z naszą ofertą, aby znaleźć produkt, który będzie idealnie pasował do indywidualnych potrzeb oraz posiadanego urządzenia.