Taśmy tnące do mięsa Meat & Fish

Meat & Fish

Taśma tnąca do cięcia mięsa z kośćmi, mrożonego mięsa oraz do podziału tuszy i półtuszy. Przeznaczona do użytku profesjonalnego w zakładach rozbioru i rzeźniach

pilovy pas na maso SIMONDS
pilovy pas na maso SIMONDS

Innowacyjne taśmy tnące do mięsa ze zmienną podziałką zęba zwiększają efektywność cięcia i twardość zębów 62 HRC przyczyna się do dłużej żywotności.

pásová pila na maso
pásová pila na maso

Charakterystyka

  • dostępne szerokości 16 i 20 mm
  • przeznaczone do podziału tuszy i półtuszy oraz do cięcia mięsa z kośćmi
  • precyzyjne porcjowanie (przekrój tylko 0,16 mm) zapewnia mniej odpadów i przyczyna się do większej wydajności podczas rozbioru mięsa.
  • cieszy się popularnością wśród producentów forniru, metali szlachetnych oraz polistyrenu
  • charakteryzuje się małym przekrojem i doskonałymi parametrami cięcia minimalizując utratę materiału podczas pracy

Taśmy zgrzewamy na wymiar, zgodnie z Twoimi preferencji. 

Zamawiaj tutaj.