Taśmy tnące do mięsa
Innowacyjna taśma tnąca do cięcia mięsa z kośćmi posiadająca rozwiedzione i zahartowane zęby o twardości 62 HRC.
Podziałka zęba [TPI]
4 - Meat
- 4 zęby na jeden cal
- Mięso mrożone
- Mięso z kośćmi
31,85 zł/szt. brutto
W magazynie
Podziałka zęba [TPI]
4 - Meat
- 4 zęby na jeden cal
- Mięso mrożone
- Mięso z kośćmi
42,61 zł/szt. brutto
W magazynie
Opis produktu
Komentarze
Taśmy tnące do mięsa
Innowacyjne taśmy tnące do mięsa ze zmienną podziałką zęba zwiększają efektywność cięcia i twardość zębów 62 HRC przyczyna się do dłużej żywotności.
pás na maso2
Taśmy tnące znajdują zastosowanie do podziału tuszy i półtuszy oraz do cięcia mięsa z kośćmi. Precyzyjne porcjowanie (przekrój tylko 0,16 mm) zapewnia mniej odpadów i przyczynia się do większej wydajności podczas rozbioru mięsa.
Taśma ta cieszy się popularnością wśród producentów forniru, metali szlachetnych oraz polistyrenu z kilka powodów. Między innymi charakteryzuje się bardzo małym przekrojem i doskonałym cięciem minimalizując utratę materiału podczas pracy.
Taśmy te zgrzewamy na wymiar dopasowanych do Twoich preferencji.