Taśmy tnące do mięsa 1650/20x0,55/3-Meat
- 3 zęby na jeden cal
- Mięso mrożone
- Mięso z kośćmi
Meat & Fish
Taśma tnąca do użytku profesjonalnego do ubojni oraz zakładów rozbioru. Przeznaczona jest do cięcia mięsa z kośćmi oraz mięsa zamrożonego. Taśmy te znajdują zastosowanie do podziału tuszy i półtuszy.
Charakterystyka
- precyzyjne porcjowanie (przekrój tylko 0,16 mm) zapewnia mniej odpadów i przyczyna się do większej wydajności podczas rozbioru mięsa
- cieszy się popularnością wśród producentów forniru, metali szlachetnych oraz polistyrenu
- charakteryzuje się małym przekrojem i doskonałymi parametrami cięcia minimalizując utratę materiału podczas pracy
Taśmy tnące do mięsa
Innowacyjne taśmy tnące do mięsa ze zmienną podziałką zęba zwiększają efektywność cięcia i twardość zębów 62 HRC przyczyna się do dłużej żywotności.
Taśmy tnące znajdują zastosowanie do podziału tuszy i półtuszy oraz do cięcia mięsa z kośćmi. Precyzyjne porcjowanie (przekrój tylko 0,16 mm) zapewnia mniej odpadów i przyczynia się do większej wydajności podczas rozbioru mięsa.
Taśma ta cieszy się popularnością wśród producentów forniru, metali szlachetnych oraz polistyrenu z kilka powodów. Między innymi charakteryzuje się bardzo małym przekrojem i doskonałym cięciem minimalizując utratę materiału podczas pracy.
Taśmy te zgrzewamy na wymiar dopasowanych do Twoich preferencji.
Meat & Fish | Liczba zębów na cal | Cena za metr wliczając zgrzew (brutto) |
---|---|---|
16 x 0,5 mm | 4 - Meat 3 - Meat Vario | 31,85 zł |
20 x 0,55 mm | 4 - Meat 3 - Meat Vario | 32,07 zł |