Taśmy tnące do mięsa 1750/16x0,5/4-Meat
Innowacyjna taśma tnąca do cięcia mięsa z kośćmi posiadająca rozwiedzione i zahartowane zęby o twardości 62 HRC.
Podziałka zęba [TPI]
4 - Meat
- 4 zęby na jeden cal
- Mięso mrożone
- Mięso z kośćmi
74,57 zł/szt. brutto
W magazynie
Meat&Fish Stainless
Opis produktu
Komentarze
Taśmy tnące do mięsa
Innowacyjne taśmy tnące do mięsa ze zmienną podziałką zęba zwiększają efektywność cięcia i twardość zębów 62 HRC przyczyna się do dłużej żywotności.
pás na maso2
Taśmy tnące znajdują zastosowanie do podziału tuszy i półtuszy oraz do cięcia mięsa z kośćmi. Precyzyjne porcjowanie (przekrój tylko 0,16 mm) zapewnia mniej odpadów i przyczynia się do większej wydajności podczas rozbioru mięsa.
Taśma ta cieszy się popularnością wśród producentów forniru, metali szlachetnych oraz polistyrenu z kilka powodów. Między innymi charakteryzuje się bardzo małym przekrojem i doskonałym cięciem minimalizując utratę materiału podczas pracy.
Taśmy te zgrzewamy na wymiar dopasowanych do Twoich preferencji.
Meat&Fish Stainless | Liczba zębów na cal | Cena za metr wliczając zgrzew (brutto) |
---|---|---|
16 x 0,5 mm | 4 - Meat | 42,61 zł |