Taśmy tnące do mięsa

Taśmy tnące do mięsa 1750/16x0,5/4-Meat

Innowacyjna taśma tnąca do cięcia mięsa z kośćmi posiadająca rozwiedzione i zahartowane zęby o twardości 62 HRC.
Wprowadź długość taśmy zalecaną przez producenta Twojej przecinarki
Wybierz szerokość w mm.
Taśmy ze stali nierdzewnej są idealnie przystosowane do cięcia mięsa z kośćmi.
Podziałka zęba [TPI] 4 - Meat
  • 4 zęby na jeden cal
  • Mięso mrożone
  • Mięso z kośćmi
74,57 /szt. brutto
Do koszyka
W magazynie
Meat&Fish Stainless
Opis produktu
Komentarze

Taśmy tnące do mięsa

Innowacyjne taśmy tnące do mięsa ze zmienną podziałką zęba zwiększają efektywność cięcia i twardość zębów 62 HRC przyczyna się do dłużej żywotności.

pás na maso2
pás na maso2

Taśmy tnące znajdują zastosowanie do podziału tuszy i półtuszy oraz do cięcia mięsa z kośćmi. Precyzyjne porcjowanie (przekrój tylko 0,16 mm) zapewnia mniej odpadów i przyczynia się do większej wydajności podczas rozbioru mięsa.

Taśma ta cieszy się popularnością wśród producentów forniru, metali szlachetnych oraz polistyrenu z kilka powodów. Między innymi charakteryzuje się bardzo małym przekrojem i doskonałym cięciem minimalizując utratę materiału podczas pracy.

Taśmy te zgrzewamy na wymiar dopasowanych do Twoich preferencji.

Meat&Fish Stainless Liczba zębów na cal Cena za metr wliczając zgrzew (brutto)
16 x 0,5 mm 4 - Meat 42,61 

Czy masz jakieś pytanie dotyczące produktu?