Taśmy tnące do mięsa

Taśmy tnące do mięsa 835/16x0,5/4-Meat

Innowacyjna taśma tnąca do cięcia mięsa z kośćmi posiadająca rozwiedzione i zahartowane zęby o twardości 62 HRC.
Wprowadź długość taśmy zalecaną przez producenta Twojej przecinarki
Wybierz szerokość w mm.
Taśmy posiadające zahartowane zęby są idealnie przystosowane do cięcia mięsa z kośćmi.
Podziałka zęba [TPI] 4 - Meat
  • 4 zęby na jeden cal
  • Mięso mrożone
  • Mięso z kośćmi
26,59 /szt. brutto
Do koszyka
W magazynie
Meat & Fish
Opis produktu
Komentarze

Meat & Fish

Taśma tnąca do użytku profesjonalnego do ubojni oraz zakładów rozbioru. Przeznaczona jest do cięcia mięsa z kośćmi oraz mięsa zamrożonego. Taśmy te znajdują zastosowanie do podziału tuszy i półtuszy.

Charakterystyka

  • precyzyjne porcjowanie (przekrój tylko 0,16 mm) zapewnia mniej odpadów i przyczyna się do większej wydajności podczas rozbioru mięsa
  • cieszy się popularnością wśród producentów forniru, metali szlachetnych oraz polistyrenu
  • charakteryzuje się małym przekrojem i doskonałymi parametrami cięcia minimalizując utratę materiału podczas pracy

Taśmy tnące do mięsa

Innowacyjne taśmy tnące do mięsa ze zmienną podziałką zęba zwiększają efektywność cięcia i twardość zębów 62 HRC przyczyna się do dłużej żywotności.

pás na maso2
pás na maso2

Taśmy tnące znajdują zastosowanie do podziału tuszy i półtuszy oraz do cięcia mięsa z kośćmi. Precyzyjne porcjowanie (przekrój tylko 0,16 mm) zapewnia mniej odpadów i przyczynia się do większej wydajności podczas rozbioru mięsa.

Taśma ta cieszy się popularnością wśród producentów forniru, metali szlachetnych oraz polistyrenu z kilka powodów. Między innymi charakteryzuje się bardzo małym przekrojem i doskonałym cięciem minimalizując utratę materiału podczas pracy.

Taśmy te zgrzewamy na wymiar dopasowanych do Twoich preferencji.

Meat & Fish Liczba zębów na cal Cena za metr wliczając zgrzew (brutto)
16 x 0,5 mm 4 - Meat 3 - Meat Vario 31,85 
20 x 0,55 mm 4 - Meat 3 - Meat Vario 32,07 

Czy masz jakieś pytanie dotyczące produktu?